Salon No10 е студио за красота в гр.Добрич

Солариум

Салон 10 разполага с ново бижу Солариум Mega Sun Ultra POWER 6800 – един от най- мощните хоризонтални солариуми с климатик и 4 лицеви лампи, които гарантират красив загар и атрактивен тен. Солариума е изключително елегантен и с много допълнителни функции ( аква, клима, арома, музика), които внасят комфорт по време на тен сесиите. Ела и се Увери.

За посещение на солариум не е необходима предварителна резервация. Още при първото посещение ще имате шоколадов загар. Може да започнете сесия от 10 процедури, които ще ви гарантирант траен тен с карта за посещения от 90 минути.

Предлагаме и професионална козметика за Солариум на марка Peаu d°Or. Соларната козметика предпазва кожата като в същото време ускорява образуването на тен. Разполагаме с ускорители за тен и соларни кремове с бронзанти за свободна продажба.

Излагането на солариум или солариум може да осигури редица предимства, включително:

Производство на витамин D: Слънчевата светлина, включително ултравиолетовата (UV) светлина от солариума, може да предизвика производството на витамин D в организма, който е от съществено значение за здравите кости, мускулите и цялостното здраве.
Повишаване на настроението: Излагането на ултравиолетова светлина от солариум също може да увеличи производството на ендорфини, които са естествените химикали на организма. Това може да помогне за повишаване на настроението и подобряване на цялостното благосъстояние.
Солариумите могат да се използват за постигане на тен, който може да направи кожата да изглежда по-здрава и да й придаде по-младежки блясък.

УВ Технология

27 х 160W УВ лампи в горната част (180 см)
21 х 160W УВ лампи в долната част (180 см)
4 х 500W Лицеви лампи
2 колагенови лампи