Joico

Joico e лидер в повече от 65 страни по света.Посветен повече от 30 години в професионалната грижа за косата.Носител на множество награди,американската марка козметика за коса предлага над 50 продукта и седем иновативни линии за всеки тип коса.От шампоани ,маски ,продукти за омекотяване,терапии и още толкова …блясък.

 

K-pak JOICO възстановителна терапия за коса в 4 стъпки
Терапия ,която благодарение на 19-те аминокиселини ,спомага изграждането и съживяването на Вашата коса.

1 стъпка – Шампоан с тройно действие ,който нежно почиства като същевременно отстранява минералните натрупвания ,хлор и остатъците от стилизиращи продукти.Хидратира косата.

2 стъпка – Окислител с тройно действие , който изглажда и свива кутикулата на косъма ,за да запази къдриците и цвета.Редуцира нарушенията и целостта на косъма ,причинени от химическо третиране.

3 стъпка- Интензивен протеинов реконструктор,който реструктурира и подобрява структурата на увредената коса.Предпазва цвета на боядисаната коса.

4 стъпка – Интензивна хидратираща терапия ,която възстановява влагата на много суха и изтощена коса.Заглажда косъма,придава блясък и подобрявва еластичността на косъма.

Кератинова терапия за коса JOICO
Ако косата ви е увредена и искате да я заздравите или просто да я направите по-гъвкава и устойчива на стресови фактори, може да се доверите на процедура с кератин.

Той е надеждна добавка в козметичната индустрия, заради способността му да възстановява структурата на косъма, действайки отвътре-навън и да запълва разкъсаните участъци в нишките.

Косата ви със сигурност ще бъде блестяща и много по-лесна за оформяне, тъй като протеинът често се използва и във фиксиращи продукти като гелове, мусове и спрейове.

Продуктите съдържащи течни форми на кератин в състава са си идентични с биологичния и осигуряват на косата оптимална защита срещу накъсване и изсушаване.