Balmain

BALMAIN , обновена парижка модна къща ,отваря книгата с историята във времето ,когато перуките са били част от модата и Пиер Балмен е завършвал визиите на моделите си с тях. Това е невероятна история на дизайнера утопист заедно с младия парукер Дик Гъликър ,който стартира BALMAIN PARIS HAIR COUTURE през 1974 г. Компания ,която до ден днешен ,създава прически висша мода зад кулисите на всички артисти по света.

УНИКАЛНОСТТА НА ТЕРАПИИТЕ В САЛОНА

Терапията в салона е идеалният момент за всеки клиент да получи пълноценно преживяване за СПА терапия чрез масаж по време на нанасяне на маската или балсама. Всички терапии са предназначени за съживяване и възстановяване на косата в най-добрия вид. Линията за грижа и стилизиране е създадена за разнообразни визии и персонализираните терапии ,създадени от топ коафьорите по цял свят

Тeрапии на BALMAIN
Терапия с копринен и кашмирен протеин
Коприната и кашмирът съдържат 17-18 от 19 те аминокиселини в косата ,които Реконструират повредените зони ,за да създаде гладки кутикули. Укрепва здравината на косъма ,за да предоврати ежедневната повреда от уредите за стилизиране. Ревитализира и подмладява косата за мек ,еластичен и блестящ резултат.

Коприненият и кашмиреният протеин са активни съставки , които стимулират оптималното задържане на влага в клетките на косата. Когато се комбинират с мощни антиоксиданти се създава максимална хидратация и защита. Интензивно регенерирана и дълбоко съживена ,косата блести със завладяващо излъчване. От нея струи красота и блясък.

Арганова терапия
Аргана е естествена съставка против стареене ,която придава силен блясък. Възстановява и предпазва повредената, суха и слаба коса от влиянията на околната среда. Аргана работи като защитна бариера и заключва влага. Аргана се усвоява около и на върха на протеина. Предовратява дехидратация.

Копринен, кашмирен протеин и арган са ключовите съставки ,които доставят най-доброто от косъма.

Salon No10 предлага и другите комбиниращи терапии

ТЕРАПИЯ ЗА УВРЕДЕНА И МНОГО ТРЕТИРАНА КОСА
ТЕРАПИЯ ЗА ТЪНКА КОСА със сухи краища
ТЕРАПИЯ ЗА СУХ И НЕБАЛАНСИРАН СКАЛП
ТЕРАПИЯ ЗА НЕПОКОРНА КОСА

ТЕРАПИЯ ЗА БОЯДИСАНА КОСА с хидратиращ балсам и шампоан BALMAIN за силна ,блестяща и покорна коса.UV щита защитава косата срещу UV радиация и подсилва цвета. Предоставя дълготрайни цветове на боядисваната коса и дава на косата на брилянтен блясък.

 

ВСЯКА една Терапия завършва с финиш с парфюм за коса.BALMAIN HAIR PERFUME се влива с копринен протеин и арганов еликсир за подхранване възстановяване и защита на косата ,предоставя грижа и дълготраен аромат.