BRAZILIAN KERATIN

Бразилският кератин е бърз и лесен за използване продукт, който изправя, подобрява, омекотява, ремонтира и укрепва косъма, възстановявайки неговата жизненост отвътре навън. Резултатът е удивителен. Веднага след процедурата косата остава еластична, гъвкава и мека, с естествена жизненост и блясък.

Независимо дали косата Ви е къдрава, увредена, боядисана или просто трудна за обработка, бразилския кератин ще я изглади и обнови.

От тази нова технология могат да се възползват всякакъв тип коса. Фантастични резултати се получават при изключително повредени, многократно боядисвани коси.

Резултатът е мека ,красива и копринена коса в превъзходно състояние и с невероятен блясък.

 

Въпреки това рязката промяна в температурите, вредните навици и неправилното хранене нанасят на косата Ви непоправими увреждания, от които тя губи силата, красотата,мекотата и блясъка си.

Освен това, създаването на прически се усложнява от факта, че често те трябва да са в другата крайност на това, с което ни е дарила природата: притежателките на прави коси, по правило искат да ги накъдрят, а къдравелките обратното желаят да ги изправят.

За щастие най-после има нова революционна технология за постигането на този ефект –бразилско кератиново изправяне на косата. За разлика от останалите професионални средства тази процедура не променя структурата на косъма, което ще Ви позволи да продължите да изглеждате различно. Заедно с това косата Ви става послушна като времето за оформянето й съществено се съкращава, а прическата Ви винаги е на висота.

Бразилското кератиново изправяне на косата е получило това название благодарение на входящите в състава му уникални бразилски растения, които в съчетание с основния компонент на формулата – кератина – укрепват и възстановяват структурата на косъма.

Освен това, в състава на това изправящо средство са включени молекули , осигуряващи активна термозащита и предпазващи я от вредните ултравиолетови лъчи.

Процедурата се смята за щадяща и абсолютно безопасна. Тя е подходяща за редовно използване и може да се прилага на боядисана, изсветлена и даже силно увредена коса.

Бразилското кератиново изправяне е оздравителна технология за грижа за косата с ефект на продължително изправяне, след прилагането на която тя става гладка, блестяща и силна в продължение на 4 до 6 месеца.

Както става ясно от названието, основна роля играе кератина – белтък с високо съдържание на цистин, аминокиселина, която отговаря за състоянието на косата и ноктите.

Косата ни на 88% се състои от кератин. За провеждането на процедура за бразилско изправяне се добива екстракт на кератин от вълната на новозеландски овце, които обитават едно от най-чистите места на планетата. Отделената от вълната по специална патентована технология молекула на кератина съхранява всички свои полезни свойства и когато попадне на човешката коса, дълбоко прониква в космената кутикула, като запълва свободните промеждутъци и се оказва запечатана там под въздействието на термичната обработка.

Бразилското кератиново изправяне подпомага и възстановяването на повредените коси след изрусяване, химическо къдрене и продължителен престой на море. Кератиновата терапия за коса спестява и време. Ако обикновено изправяте косата си, кератиновата терапия ще ви спести от 40% до 60% от времето, което отделяте ежедневно за поддръжката на своята прическа.

След третиране на косата с Бразилски кератин за изправяне, буквално можете за забравите за къдриците. Дори след дъжд или силен вятър, прическата Ви няма да се развали.

Косата се издухва веднага и резултатът се вижда на момента.

Един от плюсовете при бразилското кератиново изправяне е, че ефектът отслабва постепенно във времето. Това означава, че не се появява рязка разлика между правата коса и новопоникналата къдрава.

Кератинът е и възстановителна процедура и дори да имате здрава коса, по този начин ще укрепите допълнително косъма и ще я направите по-устойчива към вредните фактори, които й влияят ежедневно.

За постигане на дългосрочен ефект във времето, косата след процедурата трябва да се мие само със безсулфатни шампоани. По този начин кератина няма да се отмие и ще запази действието си до 4-6 месеца.